Parteneri

Le mulțumim partenerilor care ne sunt alături în această poveste frumoasă!

Parteneri foto-video

Descoperă
Descoperă

Fiecare clipă are tensiunea și fiorul ei special. O mie de aparate de fotografiat singure nu pot surprinde taina clipei. Ea nu se descoperă decât trăită, împărtășită, îndrăgită. Ioan Stoica nu doar documentează clipele unui eveniment, el trăiește emoția alături de miri, astfel se imprimă sensibilitatea fotografiilor sale. Povestea privirilor se transformă în fotografie și se păstrează dincolo de efemeritatea momentului. Priviți fotografiile lui și veți deveni părtași ai unor momente de grație.

Descoperă
Descoperă

Povestea Balasa Films a început a început acum mai bine de 20 ani din pasiune pentru film, imagine, însă mai ales din pasiune pentru frumos. După o vreme destul de îndelungată, de joacă și experiemente, pauze și alte proiecte, Cătălin a început să documenteze evenimente sub numele Cătălin Balasa Videography-ce mai târziu, după ce soția lui, Daniela, i s-a alăturat, s-a transformat în Balasa Films. Le place să documentaze evenimentele într-o manieră cât mai personală, fără să fie intrusivi, pentru ca la final să obțină o poveste sinceră ce va dăinui peste ani.

Parteneri media

Descoperă
Descoperă

Te pregăteşti să devii mireasa? Cumpără revista Beau Monde Mirese şi eşti pe mâini bune.
BMM este cea mai îndrăgită revistă de nunţi din România, concepută special pentru a inspira viitoarea mireasă şi a-i fi ghid util în organizarea nunţii. Realizată la cele mai înalte standarde de către profesionişti, revista cucereşte de la primă privire. BMM oferă nenumărate idei, de la achiziţionarea rochiei de mireasă şi a ţinutelor de nuntă, până la variante de shopping şi pictoriale
de excepţie, atât pe fashion, cât şi pe beauty. De asemenea, vei găsi sfaturi utile despre recepţia nunţii, informaţii, preţuri – tot ce este de interes pentru o tânără pereche care se afla în faţa unui eveniment atât de important. BMM pastreza lagatura strânsă cu cititoarele şi vine în completare cu fermecătoare poveşti ale unor nunţi reale, păţanii amuzante şi articole interesante. Cu BMM ca ajutor de nădejde nunta voastră va fi exact aşa cum o visezi!

Descoperă
Descoperă

Casa și grădina, cea mai citită revistă de amenajări din România, este concepută pentru a inspira, oferind toate sfaturile necesare pentru
amenajarea locuinței și a grădinii. Casa și grădina este o revistă pentru români cu idei, soluţii, prezentări de case românești şi produse care se găsesc în România sau se pot achiziționa online din toate colțurile lumii. Întregul conținut editorial al revistei este local, realizat de echipa Casa și grădina. În felul acesta, producțiile proprii se potrivesc perfect cititorilor pe care îi ajutăm cu informații, prețuri, dar mai ales cu idei creative. Ne implicăm în dezvoltarea industriei românești de home&deco ajutând antreprenorii în domeniu – producători, importatori, mici întreprinzători, designeri – să lege un dialog între ei şi cu cititorii noştri.
Site-ul casa-gradina.ro are un conținut variat – actualizat zilnic cu știri, idei și soluții tehnice – ce se prezintă sub formă de articole scrise și materiale video, promovat pe toate rețelele social media ale comunităț ii Casa și grădina: Faceebook, Instagram, newsletter. Atât prin structură, cât și prin abordarea subiectelor, utilizatorii sunt invitați să descopere interioare decorate original și soluții surprinzătoare pentru grădină. Casa și grădina este mereu la curent cu ultimele informații din domeniu, te ține ancorat în tendințe pentru a afla ce ți se potrivește cel mai bine. De ce? Pentru a te face mai fericit!
Pentru a te simti bine acasă având curajul să-ți faci locuinţa așa cum ai visat!

Descoperă
Descoperă

High quality magazine about how to create wonderful projects at home.
A true guide for crafty and handy people who love to make pretty, refined things at home.
Full of inspirational, step-by-step articles about home & deco, knitting, sewing, needle work, crocheting.
Modern layout which underlines the upmarket character of the magazine.
A special of the well known Burda brand.

Descoperă
Descoperă

Singura revistă de urban lifestyle, cu conținut propriu din zona de film, teatru, fashion , travel,
televiziune, celebrity, trenduri urbane, modă şi gadgeturi, care ajunge, de două ori pe lună, la un public
premium, tânăr și dinamic.
Șapte Seri este acea revistă care rimează perfect cu timpul liber, cu ieșitul în oraș, cu preocupările unui
public hedonist, format din consumatori inteligenți. Echilibrăm în revistă informația cu inspirația, hrănim
apetitul publicului pentru noutate, dar nu uităm de aspirațiile noastre sau de visuri.

Descoperă
Descoperă

WEDMAG este o platforma dedicata miresei moderne din Romania.  Furnizori de top, inspiratie 100% romaneasca, articole pline de informatii utile pentru organizarea unei nunti perfecte, indifernt de stil sau tematica.  Pe langa articolele de pe blog si paginile cu prezentarile furnizorilor preferati, WEDMAG publica si doua reviste online, disponibile gratuit pentru toate miresle:

Best of weddings – o revista anuala care strange cele mai reusite nunti organizate in Romania in fiecare sezon

100 Fotografii de nunta – 100 de fotografii din intregul an create de fotografii romani de nunta, selectionate de catre fotografi straini premiati la nivel international

Descoperă
Descoperă

Nuntaingradina.ro este prima platformă online pentru creatorii români de nunți ALTFEL! Wedding is a feeling you cannot translate- așa începe și se termină fiecare articol prezentat pe siteul nuntaingradina.ro. Da, să organizezi o nuntă înseamnă să o simți prin toți porii și să dai ce e mai bun pentru a ieși perfect. Și asta înseamnă să cauți, să adaptezi, să improvizezi fără încetare pentru fiecare eveniment în parte!
Scopul siteului nuntaingradina.ro este… să adune, să promoveze și să aducă în prim-plan creatorii români, pentru că multe idei frumoase vin din România, însă prea puțină lume le cunoaște. aici vei găsi fFotografi, torturi, candy baruri, aranjamente florale, decorațiuni, invitați. Siteul nuntaingradina.ro prezentă idei despre și cu oameni puternici ce luptă să-și transforme visul în realitate!
Așa cum siteul Nuntaingradina a fost creat din pasiune, toate poveștile prezentate aici sunt despre sentimente, curaj și un strop de nebunie!
Vino și descoperă lucruri minunate care te pot inspira pentru o alegere perfectă la nunta ta!

Descoperă
Descoperă

Designul este a doua noastră natură. Ca jurnaliști, cu 10 ani de experiență, am scris cu pasiune despre design în interviuri, editoriale despre case din România sau reportaje de la London Design Week cu mult înainte de a ne numi DESIGNIST.

Credem cu tărie că, până la SEO sau Key Word Planner, nu există ingredient mai eficient în online decât un conținut de calitate. Cu această idee am pornit la drum – să îți oferim în fiecare zi cea mai bună selecție de proiecte de design interior, design de produs, arhitectură, evenimente de profil, spații publice, idei de amenajare. Dar nu de oriunde sau de peste tot, ci pe cele mai valoroase din România. Nu o facem din patriotism pur și simplu, ci din convingerea că o vitrină cu cele mai bune proiecte de design românesc va conduce implicit la o validare și din partea consumatorului de design de la noi și de pretutindeni.

Beauty is in the eyes of the beholder, așadar ne rezervăm dreptul să fim subiectivi când alegem despre ce scriem. Prezentăm și vom prezenta doar proiectele pe care noi le considerăm valoroase. Desigur că privim lumea designului și cu un ochi critic. Am ales însă să vorbim mai mult despre ce ne place și să lăsăm deoparte ceea ce ne place mai puțin.

Fiindcă tot e momentul dezvăluirilor, îți mai spunem că suntem mândri că designist.ro este primul proiect de publishing online din România pe zona de design și că l-am lansat în 2011. Iar dacă în toții anii aștia i-am inspirat și pe alții, nu putem decât să ne bucurăm. Am adunat în jurul nostru zeci de mii de oameni frumoși, oameni inteligenți, oameni altfel, printre care te numeri și tu. Îți mulțumim!

Descoperă
Descoperă

Visuell este vizual, este un blog despre frumos, care şi-a propus încă de la primele rânduri aşternute să ofere o clipă de răgaz, o stare de bine celor care îi răsfoiesc paginile virtuale, să relaxeze şi, uneori, să inspire. Este, în primul rând, despre interioare de case, obiecte decorative, piese vestimentare, dar şi despre reţete, animale de companie sau flori. Visuell.ro este un loc calm, liniştit şi lipsit de griji, că o dimineaţă târzie de sâmbătă.

Sponsori

logo-fiat
Descoperă
Descoperă
lemon lemon
Descoperă
Descoperă
cidru-mandru-logo
Descoperă
Descoperă