Formular de înscriere

Vă mulțumim pentru interesul față de Wedding Market! Vă rugăm ca înainte de a completa prezentul formular și a submite înscrierea să citiți cu atenție Condițiile de participare.
Nerespectarea condițiilor de participare (date incomplete, lipsa materialelor solicitate) conduce către invalidarea înscrierii.

Bine ați venit! Vă mulțumim pentru interesul față de Wedding Market! Ne bucurăm că vreți să vă alăturați partenerilor The Wedding House! Vă rugăm să completați cu atenție informațiile necesare înscrierii – care vor sta la baza selecției realizate de către echipa noastră. Vă mulțumim și abia așteptăm să ne cunoaștem!

Bine ați revenit! Ne bucurăm ca vreți să ne fiți din nou alături la noua ediție The Wedding Market! Vă rugăm să ne acordați câteva minute pentru actualizarea datelor companiei voastre - pe care le vom folosi în materialele de promovare a evenimentului și partenerilor (site, event FB, The Wedding Market Newspaper). Vă mulțumim și abia așteptăm să ne revedem!

Vă rugăm atașați o arhivă care să conțină logo-ul companiei (în format vectorial sau .png transaprent, 1200x1200px) si 5-10 imagini reprezentative (în format .jpeg, high res., minim o imagine portret) pentru produsele sau serviciile oferite de compania dvs. Sunteti direct raspunzator de respectarea drepturilor de autor cu privire la logo-ul si imaginile reprezentative atasate. Va dati acordul ca acestea sa fie utilizate de catre echipa The Wedding Market in scopul evaluarii inscrierii la eveniment.

*Timpul de încărcare a fișierului poate varia. Vă rugăm să așteptați mesajul de confirmare. Mulțumim!